Uitnodiging: Startdagen in Tremelo - Slank in 9 weken met Tim Torfs - 25 & 27 mei & 3 juni 2024


Uitnodiging: Startdagen in Tremelo - Slank in 9 weken met Tim Torfs - 25 & 27 mei (volzet) & 3 juni 2024

Zoek je een dieet dat snel resultaat geeft en waarbij je streefgewicht lang kan behouden, dan moet je zeker eens contact opnemen met Tim Torfs in Tremelo ( of Lubbeek, Hasselt, Beringen, Bilzen, Sint-Truiden, Tongeren, Bree, Hamont, Leuven, Geel…)

Al 16 jaar is Slank in 9 weken met Tim Torfs een succesformule omdat we de mensen niks wijsmaken en helpen. Afvallen is een proces, dat doe je niet in 1-2-3", vertelt Tim Torfs aan Gazet van Antwerpen.Waarom zou je honger lijden of jezelf op een proteïnedieet zetten als je hetzelfde of zelfs mooiere en gezondere resultaten kan boeken in amper enkele weken tijd door per dag 6x iets lekker te eten in combinatie met natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit!? Je hoeft alleszins geen honger te lijden met een heleboel nieuwe recepten!

Hoe snel wil jij slank zijn? De zomer komt eraan…!

We organiseren een gratis infomoment bij Panorama Apotheek in Tremelo op 25/5, 27/5 & 3/6.

Ontmoet Tim Torfs en je ontvangt alle informatie omtrent het dieet.

Wil je graag je hartleeftijd weten, dan maken we een bodyscan van je lichaam.

Inschrijven kan via info@timtorfs.beTim Torfs Dieetprogramma 3.0 – De Revolutionaire Weg naar een Gezonder Leven

Na zestien jaar van ongeëvenaarde succesverhalen en duizenden klanten die hun streefgewicht bereikt hebben, presenteert Instituut Tim Torfs met trots de vernieuwde versie van hun vlaggenschip dieetprogramma: Slank in 9 weken met Tim Torfs DIEETpakket: Tim Torfs Lifestyle Programma. Dit all-in pakket staat garant voor een leven in balans en belooft een persoonlijke transformatie door niet alleen het gewicht te verminderen, maar ook door gezondheid en welzijn naar een hoger niveau te tillen.

Wat is er nieuw in de 3.0 versie?

Het Tim Torfs Lifestyle Programma is zorgvuldig samengesteld met verbeterde en exclusieve recepten voor de supplementen. Klanten kunnen rekenen op de nieuwste inzichten op het gebied van gezond afvallen zonder hongergevoel. Voor een prijs vanaf €249,00 biedt het pakket een volledig ondersteunende ervaring met:

  • Een uitgebreid en makkelijk te volgen dieetplan met handleiding.
  • Supplementen die je dieet ondersteunen. (Je hoeft niet te prikken in je buik😉 )
  • Het nieuwe Tim Torfs-supplement in ampulvorm om de vetverbranding te stimuleren en bloedsuiker te normaliseren.
  • Siberische ginseng voor een vrolijke geest tijdens het dieet.
  • Een reeks vitaminen voor energie en huidversteviging.
  • Een krachtig antioxidant supplement
  • Je hebt geen honger!!!!

Persoonlijke begeleiding voor optimaal resultaat Een cruciaal onderdeel van het DIEETpakket 3.0 is de persoonlijke begeleiding gedurende de 9 weken van het programma. Deze coaching is mogelijk in persoon, telefonisch, via mail of Skype, waardoor het programma toegankelijk is voor iedereen, ongeacht de locatie. Zo begeleidt Tim Torfs mensen over de hele wereld. De coaches van Instituut Tim Torfs staan klaar om te motiveren, te inspireren en het dieet indien nodig aan te passen. Er is ook een coach in jouw buurt!Tarieven 3 formules: Slank in 9 weken met Tim Torfs

Neem voor meer informatie contact op met Instituut Tim Torfs viainfo@timtorfs.beof bel +32 (0)11 724 424. Bezoek onze webshop ophttps://webshop.timtorfs.be/products/Tim-Torfs-dieet-&-supplementen-c152340814voor details over het DIEETpakket en onze andere producten en diensten. Maak vandaag nog een afspraak viainfo@timtorfs.been begin uw reis naar een gezonder en gelukkiger leven met Tim Torfs.

 

Elke verliest 25 kilo in amper 4 maanden dankzij Tim Torfs

Heel twijfelachtig nam ik contact, want ik wist niet als dit wel wat voor mij was. Een dieet, zou ik dat wel kunnen? Laat staan volhouden? Maar ik was klaar voor mijn nieuwe ik!

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences