Antioxidant Tim Torfs
Tim Torfs AOX
Tim Torfs AOX
15 jaar

Ervaring

15.000+

tevreden klanten

300+

gezonde recepten

R-ALFALIPONZUUR

Draagt bij aan een goede conditie van de bloedvaten

SELEEN

Ondersteunt de normale werking van de schildklier

DRUIVENPITEXTRACT 

Een krachtig antioxidant dat met name goed is voor de bloedvaten

Aanbieding slechts 48u geldig

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Tim Torfs AOX

Goede stofwisseling

Het meest exclusieve supplement uit de Tim Torfs Supplementen-lijn is Tim Torfs Antioxidant, een uitgebalanceerd voedingssupplement met als hoofdingrediënt R-alfaliponzuur. Het helpt afvalstoffen en vrije radicalen neutraliseren en bovendien zijn antioxidanten nodig voor een goede stofwisseling. Daarnaast bevat dit supplement druivenebyxtract (met naam goed voor de bloedvaten) in vitamine A, C in E, selenium in molybdeen.

Omdat het lichaam tijdens het afvallen veel afvalstoffen te verwerken krijgt, is Tim Torfs Antioxidant zeer geschikt voor mensen die willen afvallen en / of een dieet volgen. Daarnaast bevat Tim Torfs Antioxidant van vitamine C in A, die een positieve invloed hebben op het immuunsysteem. Tim Torfs Antioxidant bevat tevens vitamine E in seleen, twee micronutriënten die de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade ondersteunen. Seleen is verder ook niet van belang voor de normale werking van de schildklier. Kortom: een uitgebreid complex!

Succesverhalen

"Eindelijk kreeg ik mijn metabolisme op gang! Nu wil ik afvallen tot aan mijn streefgewicht. Tim Torfs gaat mij helpen! Ik heb er alle vertrouwen in!"

Anja

"Ik voel me beter op alle fronten!"

Jeffrey

"Ik merk echt dat ik meer energie heb"

Els

Nieuwe formule!  Tim Torfs AOX

Tim Torfs AOX
  • Behoud je je mooie kleur, gaan we haaruitval tegen en gaan we vooral je gezonde immuunsysteem boosten + we gaan je cellen beschermen tegen oxidatieve schade (veroudering, grauwe kleur…)
Tim Torfs AOX
  • Bevat de vitaminen C en A, die een positieve invloed hebben op het immuunsysteem. De micronutrienten vitamine E en seleen ondersteunen de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.


Aanbieding slechts 48u geldig

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden