Biologische yoghurt met vers fruit en muesli
Biologische yoghurt met vers fruit en muesli
17 april 2020 
1 min. leestijd

Biologische yoghurt met vers fruit en muesli

Ingrediënten 2 personen 

  • yoghurt biologisch
  • vers fruit
  • muesli

Dit is een ontbijtje wat je elke dag kunt eten. Het fruit in dit recept kan natuurlijk gevarieerd worden en ook kan je eventueel nog toppings toevoegen zoals amandelen, walnoot of chipzaad. Wij kiezen het liefst voor een biologische variant, maar het staat je uiteraard vrij de yoghurt te kiezen van jouw eigen voorkeur.

Bereiding yoghurt met vers fruit en muesli

Schil en snijd allereerst al het fruit hapklaar. Wil je zoveel mogelijk vezels bewaren, schil fruit met een eetbare schil dan niet. Voeg yoghurt en muesli naar smaak toe en maak tenslotte af met een topping naar keuze.

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 3), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Haal de aubergine uit de oven en verdeel de tonijnsalade over de plakken aubergine. Gratineer, met de verse parmesaanse kaas, nog even een paar minuutjes in de oven (grillstand) en klaar is kees. Serveer met een handje rucola (eventueel met paar druppels balsamico azijn) en je hebt een heerlijk fris pittige lunch!

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...