Bruine boterhammen met rosbief, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola
Bruine boterhammen met rosbief, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola
03 april 2020 
1 min. leestijd

Bruine boterhammen met rosbief, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola

Ingrediënten 2 personen 

  • 2 boterhammen volkoren
  • rosbief
  • 1 tomaat, in plakjes
  • Parmezaanse kaas
  • pijnboompitten

Er gaat soms niets boven een lekkere volkoren boterham met rosbief. Het liefst vers gesneden van de biologische slager.

Bereiding bruine boterham met rosbief

Beleg twee bruine boterhammen (liefst volkoren) met allereerst de plakjes rosbief, vervolgens plakjes tomaat en maak af met de Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola.

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 3), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Haal de aubergine uit de oven en verdeel de tonijnsalade over de plakken aubergine. Gratineer, met de verse parmesaanse kaas, nog even een paar minuutjes in de oven (grillstand) en klaar is kees. Serveer met een handje rucola (eventueel met paar druppels balsamico azijn) en je hebt een heerlijk fris pittige lunch!

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...