arrow_drop_up arrow_drop_down
6 april 2019 

Cannelloni met ricotta en spinazie

2 personen

  • 180 gr cannellonipiijpjes (zonder voorkoken)
  • 1 potje ricotta
  • 1 zak gewassen spinazie
  • 1 fles tomatenpassata
  • 2 sjalotten
  • 2 teentjes knoflook
  • Een handje rucola
  • Peper
  • Zout
  • Paprikapoeder
  • 1 el agavesiroop
  • Geraspte mozzarellakaas
  • olijfolie
ricotta en spinazie

Ricotta en spinazie

Snipper de sjalotten en de teentjes knoflook en fruit ze in wat olijfolie.  Voeg de tomatenpassata toe.  Laat de tomatensaus sudderen zodat ze wat aandikt.  Kruid met peper, zout en paprikapoeder naar believen.  Zoet met de agavesiroop. Neem een ovenschaal en giet er de tomatensaus in over.   Blancheer ondertussen de spinazie en laat daarna goed uitlekken.  Meng met de ricotta.  Neem een spuitzakje en vul deze met het ricottamengsel.  Vul zo de cannellonipijpjes.  Leg deze in de ovenschotel op de tomatensaus.  Doe er de geraspte mozzarellakaas over en plaats gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven op 190°C.  Dien op met rucolasalade.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Geniet nu ook thuis van deze gezonde dieet producten...

PAM Original

Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...

Smaakgeheimen

De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.

Snickers Hi Protein Bar

Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Groentebouillon

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...

Koekje erbij?