Ingrediënten 1 personen
- 1 rijpe banaan
- 4 afgestreken lepels havermout
- handjevol blauwe bessen (diepvries, bio!)
Havermout in de ochtend is altijd een goed idee! En om de variatie erin te houden, kiezen we deze keer voor een variant uit de oven. Echt het proberen waard en zo klaar!
Bereiding crunchy havermout
Plet de banaan in een vuurvast kommetje en roer daar 4 eetlepels havermout doorheen. Voeg vervolgens de blauwe bessen toe, eventueel rechtstreeks uit de diepvries (zonder te ontdooien). Zet het mengsel zo’n 15 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven en klaar is je gezonde ontbijt!
Afslanken en lekker eten met Tim Torfs
Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Haal de aubergine uit de oven en verdeel de tonijnsalade over de plakken aubergine. Gratineer, met de verse parmesaanse kaas, nog even een paar minuutjes in de oven (grillstand) en klaar is kees. Serveer met een handje rucola (eventueel met paar druppels balsamico azijn) en je hebt een heerlijk fris pittige lunch!