arrow_drop_up arrow_drop_down
13 maart 2019 

Detox salade met zoete aardappel

  • Handvol gewassen spinazie
  • Rode biet (in julienne)
  • Geraspte wortel
  • Handvol veldsla
  • Snoeptomaatjes
  • ½ komkommer
  • ½ kl mosterd
  • 1 soeplepel agave
  • 1 soeplepel olijfolie
  • Snuifje gember
  • 1 zoete aardappel

Verwarm de oven voor op 210 °C.  Schrob de zoete aardappel schoon met een borsteltje.  Snij de zoete aardappel in schijfjes van ½ cm en leg ze op een bakvel.  Bestrooi met peper en zout.  Grill de zoete aardappel gaar.  Meng de gewassen en gesneden groenten en leg ze in een diep bord.  Meng de mosterd, agave en olijfolie in een kommetje en kruid af met peper, zout en gember.  Giet de dressing over de salade en werk af met de zoete aardappel.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Koekje erbij?