Evi verloor 20 kg in 9 weken dankzij Tim Torfs
tim-torfs-verlies-gewicht

Evi verloor 20 kg in 9 weken 

“Ik kreeg een nieuw leven dankzij Tim!“

- 20 KG in 9 Weken

“Na het bekijken van de vakantiefoto’s, realiseerde ik me dat het tijd werd om aan mezelf te werken. En wanneer je zoon dan zegt dat mama toch wel dik is, gaan je ogen open. Ik had de jaren voordien talrijke pogingen ondernomen om gewicht te verliezen, maar geen enkele gaf me het gewenste resultaat … laat staan dat ik het kon volhouden.


Tot ik kennismaakte met Tim Torfs en zijn afslankmethode.

Ik mocht afvallen door ‘echte’ voeding te eten en moest geen shakes of repen als maaltijd te gebruiken. Wat een opluchting! Tijdens deze 9 weken heb ik dan ook geleerd om te genieten van mijn eten, ontdekte ik nieuwe smaken en verkreeg ik een nieuw voedingspatroon waarbij ik af en toe kan zondigen, zonder bij te komen. Je lichaam gaat ook ontgiften, een apart gevoel! Maar honger had ik niet. Ik at, en eet nog steeds, 6x per dag! Vanaf dag 5 voel je dat je meer energie krijgt. Daarnaast voel je je week na week fitter en fitter worden, zowel in je hoofd als in je lichaam.


Mensen merken ook op dat je slanker wordt, en dat zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft. Bovendien heb je geen gedoe en sta je niet urenlang in de keuken dankzij de haalbare recepten van de Tim Torfs Foodboxen! Die zijn trouwens ook combineerbaar met mijn gezin, die dezelfde maaltijd mee-eten. Ondertussen hou ik er een gezondere levensstijl op na en voel ik me als herboren. Ik voel me opnieuw aantrekkelijk, m’n zoon is fier op z’n mama en ik ben ondertussen bijna 25 kilo kwijt dankzij Tim Torfs!”

Zelf ook starten met het Tim Torfs dieet?

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel.

Ja, ik start nu!

Deze toppers hebben de 9 weken reeds achter de rug... en met succes!

Cynthia Reekmans verloor haar zwangerschapskilootjes

 in 1 2 3 bij Tim Torfs

Zanger en tv-presentator Maarten Cox. 

Supersnel een gewenst resultaat!

Schrijf in via onderstaand formulier

Wij contacteren u voor een gratis bodyscan en intake gesprek

Of bel nu 0474/728.718