arrow_drop_up arrow_drop_down
20 mei 2019 

Feestzaal heeft hilarisch antwoord op affiche Tim Torfs

Een uit de hand gelopen grap is uitgegroeid tot een hype op de sociale media. De uitbater van een Zepperse feestzaal pakt uit met een gevat antwoord op een affiche van afslankgoeroe Tim Torfs.

Het is begonnen toen de huisbaas van Tim Pisane, uitbater van feestzaal De Jachthoorn in Zepperen, hem vertelde dat hij een huurovereenkomst had afgesloten met een firma voor reclamepanelen op de buitengevels. Huisbaas André drukte Pisane op het hart dat in de overeenkomst stond dat er geen andere horecazaken op zouden komen.

“Een paar weken later arriveerde ik aan mijn zaak en zag ik de affiche van Torfs, met vlak daaronder het spandoek van mijn eigen zaak. Ik dacht: ‘daar moet ik iets ludieks mee doen’. Op de affiche van Torfs staat ‘Slank in negen weken’, en dan heet die man ook nog eens Tim… Ik maakte prompt een nieuw spandoek met ‘Dik in negen weken bij Tim’, als link naar mijn feestzaal en restaurant. De grap werd opgepikt op Facebook en is een eigen leven gaan leiden met heel veel leuke reacties”, zegt Tim Pisane.

Ook Tim Torfs ziet de humor van de stunt in. “Dit kun je niet bedenken. Het is een fantastische stunt en de perfecte humor. Ik wist het zelf ook niet, maar ik werd zaterdag getagd door iemand op Facebook. Ik ben wel blij met de gratis reclame, want intussen is het bericht al duizend keer gedeeld op Facebook”, zegt Tim Torfs.

feestzaal heeft hilarisch antwoord op affiche Tim Torfs

feestzaal heeft hilarisch antwoord op affiche Tim Torfs

BRON: HBVL

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Geniet nu ook thuis van deze gezonde dieet producten...

PAM Original

Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...

Smaakgeheimen

De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.

Snickers Hi Protein Bar

Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Groentebouillon

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...

Koekje erbij?