Fruitontbijt met pecannoten en kaneel
Fruitontbijt met pecannoten en kaneel
06 oktober 2019 
0 min. leestijd

Fruitontbijt met pecannoten en kaneel

Ingrediënten (1 personen)

  • 1/4 meloen
  • 2 kiwis
  • Handvol pecannoten
  • 1 tl kaneel
  • Scheutje walnootolie
  • 1 tl bijenpollen

Een lekker fruitontbijt voor als je fruitschaal eens opgeschoond moet worden. Eindeloze variatie mogelijk! Wij gebruikten meloen en kiwi, lekker met pecannoten, kaneel, een scheutje walnootolie en wat bijenpollen voor ons fruitontbijt.

Fruitontbijt met pecannoten en kaneel

Snijd de meloen en kiwi’s in stukjes en doe ze in een kom. Doe hier een handvol pecannoten overheen en werk af met kaneel en een scheutje walnootolie. Bestrooi eventueel nog met wat bijenpollen.

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...