INGREDIËNTEN (2 PERSONEN)
• 200 gram gamba’s
• 1 rode ui
• 4 trostomaten
• 1/2 komkommer
• 1 limoen
• paar takjes munt vers
• 1 teen knoflook
• 1 rode peper
Bereiding
Snijd de tomaten, rode, ui en komkommer in kleine stukjes en besprenkel met het sap van een halve limoen. Hak de munt en voeg toe aan de salsa. Pers vervolgens de knoflook, hak de rode peper fijn en grill 30 seconden op hoog vuur (bijvoorbeeld een BBQ plaat). Voeg na 30 seconden de gamba’s toe en bak nog 3 tot 5 minuten tot de garnalen felroze kleuren. Verdeel de gamba’s met de salsa over twee borden en garneer met partjes van de resterende halve limoen en een paar blaadjes munt.
Heerlijk op de BBQ en zo klaar! In de grillpan kan natuurlijk altijd…
Eet smakelijk!
Materialen
Grillpan
Knoflookpers
Mes
Snijplank
Spatel