Bereiding
Kook de aardappels in de schil en pel ze vervolgens als ze nog warm zijn.
Prak de aardappels en meng met een paar druppels olijfolie, de fijngehakte kruiden en de olijven (gesneden). Grill ondertussen de met zout en peper gekruide zalmmoot rosé (niet te gaar, anders wordt de zalm droog). Snipper de sjalot en roerbak in de walnootolie. Haal van het vuur, draai de spinazie door de sjalotjes en voeg een paar druppels witte Balsamico azijn toe. Verdeel de aardappelsalade, spinazie en zalm in torentjes over 2 borden en maak eventueel op smaak met zout en zwarte peper.
Ingrediënten (2 personen)
2 zalmmoten
3 aardappels vastkokend
8 olijven zwart
200 gram spinazie vers
2 sjalotten
peterselie
bieslook vers
basilicum vers
2 theelepels balsamico azijn wit
2 theelepels walnootolie
olijfolie
peper
Materialen
Grillpan
Mes
Pan
Pepermolen
Snijplank
Theelepel
Vork