Gezonde Belgische streekproducten van de streekmarkt
Gezonde-Belgische-streekproducten

Gezonde Belgische streekproducten

Heerlijke, pure producten die een bijdrage zullen leveren aan jouw vitaliteit, gezondheid en gezonde gewicht. 


Vitonade Citroen BIOGembersiroop met appel en mandarijn

Happy GemberBox - 6 shots van 20 cl - Gembersiroop met appel en mandarijn

Gemberdrankjes zijn perfect om je middag goed te beginnen en je een power boost te geven. Het heeft een positieve werking op je lichaam en zorgt voor de nodige extra kick. Het ingrediënt gember zorgt ervoor dat het lichaam vitamines goed opneemt. Daarnaast werkt het weerstand verhogend en reinigt het je lichaam. Appel bevat pectine, een stof die de stoelgang stimuleert en voorkomt dat gifstoffen aan de darmwand blijven kleven.

Siroop van suikerbieten en appels - Pomona

Siroop van suikerbieten en appels - Pomona

Pomona, een uitvinding van de stichter van Stroopfabriek Meurens, wordt gemaakt met 1,5 kilo fruit voor 1 kilo siroop.
Wat zit erin?
Een mix van suikerbieten met geconcentreerd appelsap, zonder ook maar de minste chemische toevoeging. Dat maakt Pomona bijzonder rijk aan mineralen én een ideaal ingrediënt voor een gezonde voeding.

Zonder toegevoegde suikers

Lang leven honing

Lang leven honing

Honing en kaneel zijn klassieke ingrediënten in de keuken. Maar weinige weten hoe gezond deze combinatie wel is. Door honing en kaneel te mengen kan men bepaalde kwalen verhelpen zoals hartproblemen, het cholesterolgehalte verminderen, verkoudheden vermijden, gewicht verliezen en zelfs kanker helpen bestrijden. Zoals bewezen in verschillende onafhankelijke studie’s.

Blauwe bessen sap antioxidant

Blauwe bessen sap antioxidant

Sap van bosbessen Antioxidant Power N°1 is 100% echt fruit in een flesje!Het sap bevat veel vezels en goede eigenschappen die ook in de blauwe bessen zitten. Super lekker, gezond en zonder kleur-, geur-, smaakstoffen of toegevoegde suikers.

Vitonade Citroen BIO

Vitonade Citroen BIO

Deze Vitonade ondersteunt in het bijzonder de bloedkwaliteit, het bewustijn en de wakkerheid.
Daarnaast versterkt vruchtkracht de persoonlijkheid en dus de zelfzekerheid.

Natuurlijk kan vitonade alleen deze processen ondersteunen en aanvullen, maar blijft een basis van veelzijdige gezonde voeding noodzakelijk en kan vitonade dit niet vervangen.

In de bewaarbare voeding neemt Vitonade een bijzondere plaats in doordat het gewoon vers blijft. De vruchten zijn immers vers en rauw verwerkt en de drank is niet gepasteuriseerd of met bewaarmiddelen behandeld. De zure fermentatie houdt de vruchtsappen fris. Gewone fruitsappen zijn altijd gepasteuriseerd. Tijdens de pasteurisatie gaan heel wat kwaliteiten verloren, en ook nog als de drank nadien afkoelt en wordt bewaard. In Vitonade is dat niet het geval.