2 personen
- 400 gr groentemix
- 15 gr kruidenmix ( pittige, Mexicaanse )
- 1 blik kidneybonen
- 200 gr ijsbergsla
- 60 gr smokey yoghurt dressing
- 100 gr kerstomaten
- 250 gr gehakt ( runds )
- 1 avocado
- 1 el olijfolie
- zakje tortillachips als je wil zondigen
Verhit 1 eetlepel (olijf)olie in een wok. Bak hierin de groentemix op middelhoge temperatuur in 8-10 minuten gaar en zet apart.
Verhit de rest van de olie in een wok en bak hierin het gehakt op middelhoge temperatuur 5-6 minuten. Voeg in de laatste minuut de kruiden toe en bak mee.
Snijd de avocado in plakjes en halveer de cherrytomaten.
Verdeel de slamix over de borden en verdeel hier het gehakt, groentemix, avocado, dressing, gehalveerde cherrytomaten en tortillachips over.
Eventueel toevoegen: verse koriander, zure room