Havermoutcrumble met appel en blauwe bessen
25 juli 2018 
0 min. leestijd

Havermoutcrumble met appel en blauwe bessen

Ingrediënten

125 g blauwe bessen
1 zoete appel, geschild en in stukjes
1 el + 2 el volkoren rogge- of speltmeel (natuurvoedingswinkel)
1 tl kaneel
1 tl kokosvet of arachideolie
2 el hazelnoten, grof gehakt
2 el pompoenpitten
1/2 tl bakpoeder
5 el havervlokken
1 à 2 el acaciahoning (of agavesiroop)

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180° C. Meng de blauwe bessen met de stukjes appel, 1 kleine el roggemeel en de kaneel. Doe in een ovenschaaltje. Smelt het kokosvet op een laag vuur. Doe alle overige ingrediënten in een kom en meng goed. Voeg de kokos- of arachideolie toe en meng opnieuw. Verdeel het mengsel over het fruit en bak 20 à 25 minuten in de voorverwarmde oven.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Geniet nu ook thuis van deze gezonde dieet producten...

PAM Original

Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...

Smaakgeheimen

De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.

Snickers Hi Protein Bar

Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Groentebouillon

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...