IJslollys met vers fruit
IJslolly's met vers fruit
25 juli 2018 
1 min. leestijd

IJslolly's met vers fruit

  • 1 bakje rode vruchten (aardbei, framboos)
  • 1 kiwi
  • 2 passievruchten
  • 8 perssinaasappelen
  • Fijngesnipperde muntblaadjes

IJsjes tijdens Fase 1? Yep! En zodra je deze frisse vitaminebommetjes hebt geproefd, wil je niet meer anders. Je moet het even in je systeem krijgen, maar zelf ijsjes maken met frisco vormpjes of een ijsjesmaker is een fluitje van een cent. En de kids kunnen zo mee eten. Dus… aan de slag!

Spoel de rode vruchten af, schil de kiwi, halveer de passievruchten en lepel het vruchtvlees eruit. Doe al het fruit in een blender en mix tot een coulis. Pers de sinaasappels uit. Vul de vormen met een deel van de vruchtencoulis, wat snippers munt en vul aan met sap. Laat enkele uren bevriezen in de diepvries en klaar ben je! De ingredienten zijn overigens een voorbeeld. Je kunt ook andere soorten fruit gebruiken, dus maak vooral restjes op!

De ijsjes zijn toegestaan vanaf de tweede helft van Fase 1. Hou het wel bij 1 ijsje en eet ‘m in plaats van je stuk fruit tussendoor. Ook belangrijk: doe er geen druiven of bananen bij. Blijft genoeg fruit over.

In frambozen zit vooral vitamine C, maar ook de vitaminen B2 en B6 komen erin voor. Daarnaast bevatten frambozen 1% eiwit en 7% koolhydraten. Daarnaast blijkt dat de framboos een hoog gehalte aan gezondheidsbevorderende stoffen, zogenaamde antioxidanten, heeft.

Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van Tim Torfs, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons!;-)

Over de schrijver
Bufo Marisa
Door

Bufo Marisa

op 11 Mar 2019

Het zijn lekker gerechten heb ze allemaal al gemaakt bedankt Tim 💋❤️👍

BestCharley
Door

BestCharley

op 17 Aug 2019

I have noticed you don't monetize timtorfs.be, don't waste your traffic, you can earn additional cash every month with new monetization method. This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more details simply search in gooogle: murgrabia's tools

Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...