arrow_drop_up arrow_drop_down
25 juli 2018 

IJslolly's met vers fruit

INGREDIËNTEN (4 PERSONEN)

  • 1 bakje rode vruchten (aardbei, framboos)
  • 1 kiwi
  • 2 passievruchten
  • 8 perssinaasappelen
  • Fijngesnipperde muntblaadjes

Bereiding

IJsjes tijdens Fase 1? Yep! En zodra je deze frisse vitaminebommetjes hebt geproefd, wil je niet meer anders. Je moet het even in je systeem krijgen, maar zelf ijsjes maken met frisco vormpjes of een ijsjesmaker is een fluitje van een cent. En de kids kunnen zo mee eten. Dus… aan de slag!

Spoel de rode vruchten af, schil de kiwi, halveer de passievruchten en lepel het vruchtvlees eruit. Doe al het fruit in een blender en mix tot een coulis. Pers de sinaasappels uit. Vul de vormen met een deel van de vruchtencoulis, wat snippers munt en vul aan met sap. Laat enkele uren bevriezen in de diepvries en klaar ben je! De ingredienten zijn overigens een voorbeeld. Je kunt ook andere soorten fruit gebruiken, dus maak vooral restjes op!

Halvewege Fase 1

De ijsjes zijn toegestaan vanaf de tweede helft van Fase 1. Hou het wel bij 1 ijsje en eet ‘m in plaats van je stuk fruit tussendoor. Ook belangrijk: doe er geen druiven of bananen bij. Blijft genoeg fruit over.

Frambozen-wist-je-dat-jes

In frambozen zit vooral vitamine C, maar ook de vitaminen B2 en B6 komen erin voor. Daarnaast bevatten frambozen 1% eiwit en 7% koolhydraten. Daarnaast blijkt dat de framboos een hoog gehalte aan gezondheidsbevorderende stoffen, zogenaamde antioxidanten, heeft.

Afslanken met Tim Torfs

Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van Tim Torfs, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons!;-)

Over de schrijver
Bufo Marisa

Door

Bufo Marisa

op 11 March 2019

Het zijn lekker gerechten heb ze allemaal al gemaakt bedankt Tim 💋❤️👍

Reactie plaatsen

Koekje erbij?