Jimmy verloor 13 kg in 7 weken dankzij Tim Torfs
tim-turfs-afvallen-getuigenis

Jimmy verloor 13,4 kg op 7 weken

VOOR:NA: 


3 jaar geleden starte ik samen met mijne beste maat weer maar eens een nieuwe zaak op 🙈.

Alles liep vanaf de start perfect en gesmeerd 👌🏻. Het was hard werken 6 dagen op 7 met dagen van 12 - 14 tot zelfs 18 uren per dag. Weken van over de 100 uren was eerder standaard dan een uitzondering.
Dit kwam mijn eetpatroon en lichaam niet te goede. Op minder dan 3 jaar tijd ging ik van 72kilo naar 88kilo.


Op een gegeven moment moest ik er iets aan doen. Maar niks wou helpen 🤔. Tal van shakes en diëtisten konden me raar maar waar niet helpen 😳 Op een dag hoor ik van de buurman dat hij goede resultaten had gehaald met het Tim Torfs dieet 👍🏻 Ik heb er lang mijn bedenkingen bij gehad. Ik geloofde er NIET in. Maar toen ik hoorde dat meer en meer vrienden en kennissen met de formule van Tim Torfs op een mum van tijd vele kilo’s hadden verloren. En ik zag en hoorde dat ze die levensstijl wisten aan te houden. Dat ze jaren na datum nog op streefgewicht zijn, moest ik mijn mening toch herzien en veranderen.

Ik had al meerdere diëten geprobeerd. Alles hielp voor even, maar niet heel lang. Ik moest Shakes drinken en me uithongeren. Er werd me zelfs aangeraden te sporten na het werk 🤨. De weinige tijd die ik nog over had na het werk was voor voor gezin en niet voor de gym. Dat was onmogelijk en onhoudbaar. Telkens crashte ik na een paar weken. Waardoor ik ook nog eens telkens zwaarder werd na mijn dieet dan ervoor 🙈. Dus besloot ik Tim Torfs te contacteren. Nog niet 100% overtuigd, maar wie weet ?

Ontdek hieronder het resultaat van Jimmy

Zelf ook starten met het Tim Torfs dieet?

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel.

Ja, ik start nu!

Ik vertelde Tim heel eerlijk wat mijn ervaringen waren met diëten, hoe ik werkte, hoe ik leefde en hoe ik me voelde. Ik liet hem ook weten dat ik 75kilo wou wegen als ik op vakantie vertrok 😎. Dat zijn nog maar 7 weken dus moeten we onmiddellijk starten en er samen hard aan werken 💪🏻 was zijn antwoord. Na een bodyscan die niet erg positief was ben ik dan diezelfde week nog gestart.  Wetende dat starten in de zomer, met als start een weekendje met onze beste vrienden, de vele aankomende feestjes en BBQ’s niet ideaal was. Toch was ik vastberaden om te slagen 🤛🏻. Dus op 1/06/2019 ben ik begonnen met Tim zijn concept. Ik woog die dag 88,3 kilo.

Op 24/06/2019, 24 dagen na de start woog ik 77,2 kilo. Dat is 11,1kilo op 24 dagen tijd. Vandaag 21/07 de dag voor ik op verlof vertrek weeg ik 74,9kilo. Dat is een gewichtafname van 13,4kilo op 7 weken.
Ik heb mijn doel dus bereikt 👌🏻. 
Ik eet meer dan vroeger. Maar ik eet anders, ik eet gezonder en evenwichtiger.
Ik heb absoluut geen honger en heb niet het gevoel dat ik aan het diëten ben. Ik moet geen shakes drinken, ik ben niet verplicht om te sporten. Ik leef zoals ik altijd geleefd heb. Alleen mijn manier van eten is veranderd.
Ik heb zelfs nog geregeld gezondigd in de weekends, dit met af en toe een friet of een gin tonic 😊. Dit zullen mijn coaches wel niet graag horen 😂. Maar ik ben te eerlijk 😚. 
Ik voel me stukken beter. Ik heb veel meer energie. Ik slaap veel beter. Ik ben minder opvliegend en opgejaagd. Ik heb de indruk dat mijn concentratie zelfs beter is. Ik ben er zeker van dat ik deze levensstijl qua voeding zal aanhouden. Nooit voelde ik me zo goed en vitaal als tegenwoordig. Thx Tim Torfs en Otto Cailliau Jullie hebben mijn leven veranderd. Iedereen die me erover aanspreekt zal ik vertellen wat mijn ervaring met jullie is. Voor mij zijn jullie het enigste dieet geweest wat effectief helpt. Ik kan jullie iedereen ten stelligste aanbevelen 👍🏻.

VOOR:


NA:


Bekijk hier het resultaat van Jimmy

Laat je ook begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel.

Ja, ik start nu!

“Nooit voelde ik me zo goed en vitaal als tegenwoordig.

- 13,4 kg op 7 weken

Hartleeftijd van 56 naar 41

Buikvet waarde van 13 naar 8Deze toppers hebben de 9 weken reeds achter de rug...
...en met succes!

Cynthia Reekmans verloor haar zwangerschapskilootjes

 in 1 2 3 bij Tim Torfs

Zanger en tv-presentator Maarten Cox. 

Supersnel een gewenst resultaat!

Start nu en schrijf in via onderstaand formulier

Wij contacteren u voor een gratis bodyscan en intake gesprek

Of bel nu 0474/728.718