arrow_drop_up arrow_drop_down
14 juli 2019 

Kabeljauw Met Artisjoksalade

Ingrediënten 2 personen

  • 2 stukjes kabeljauw a 100 gram
  • 1 blik artisjokharten
  • 2 tomaten
  • 1 komkommer
  • 1 rode puntpaprika
  • Vers geperst limoensap
  • Vers gemalen peper en zout

Gebakken kabeljauw met een simpele artisjoksalade. Voedzaam, makkelijk en snel! Heerlijk voor als je niet zoveel tijd of zin hebt om te koken.

Kabeljauw met artisjoksalade

Giet de artisjokharten af snijd ze in kwarten. Was de tomaten, komkommer en puntpaprika en snijd ze in stukken. Doe alles in een saladekom en breng op smaak met limoensap en peper en zout.

Verhit een koekenpan met een goede anti-aanbaklaag. Bak de kabeljauw gaar en bestrooi met peper en zout. Gaat het bakken te hard? Doe dan een scheutje water in de pan en zet er een deksel op. Zo stoof je de kabeljauw gaar.

Verdeel de salade over twee borden en leg de kabeljauw er bovenop. Eet smakelijk!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 1), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Koekje erbij?