Kabeljauw met spinazie, tomaat en mozzarella
08 augustus 2019 
0 min. leestijd

Kabeljauw met spinazie, tomaat en mozzarella

Ingrediënten (2 personen)

  • 300 gr kabeljauwfilet
  • 5 vleestomaten
  • 1 zakje gewassen spinazie
  • 2 bollen mozzarella
  • Peper
  • Zout
  • Olijfolie
  • 1 citroen

Bereiden

Vet een ovenschaal in met wat olijfolie.  Besprenkel de filets met wat citroen en kruid met peper en zout.  Bedek ze dan met een laagje tomaat en een laagje mozzarella.  Verdeel de spinazie erover en nogmaals een laagje tomaat en werk af met een laagje mozzarella.  Laat gedurende 30 minuten garen onder aluminiumfolie in een voorverwarmde oven en haal de laatste 5 minuten de folie weg en grill de mozzarella mooi bruin.  Dien eventueel op met een portie gegrilde krielaardappeltjes.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Geniet nu ook thuis van deze gezonde dieet producten...

PAM Original

Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...

Smaakgeheimen

De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.

Snickers Hi Protein Bar

Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Groentebouillon

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...