arrow_drop_up arrow_drop_down
8 augustus 2019 

Kabeljauw met spinazie, tomaat en mozzarella

Ingrediënten (2 personen)

  • 300 gr kabeljauwfilet
  • 5 vleestomaten
  • 1 zakje gewassen spinazie
  • 2 bollen mozzarella
  • Peper
  • Zout
  • Olijfolie
  • 1 citroen

Bereiden

Vet een ovenschaal in met wat olijfolie.  Besprenkel de filets met wat citroen en kruid met peper en zout.  Bedek ze dan met een laagje tomaat en een laagje mozzarella.  Verdeel de spinazie erover en nogmaals een laagje tomaat en werk af met een laagje mozzarella.  Laat gedurende 30 minuten garen onder aluminiumfolie in een voorverwarmde oven en haal de laatste 5 minuten de folie weg en grill de mozzarella mooi bruin.  Dien eventueel op met een portie gegrilde krielaardappeltjes.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Koekje erbij?