Kalkoenfilet met gegrilde courgette en komkommerkwark met mint
03 november 2019 
1 min. leestijd

Kalkoenfilet met gegrilde courgette en komkommerkwark met mint

Ingrediënten (2 personen) 

  • 200 gram kalkoenfilet
  • 1 courgette
  • 1 teen knoflook
  • tijm
  • komkommer
  • 1 theelepel citroensap
  • 60 gram kwark
  • cajunkruiden
  • 6 blaadjes mint
  • peper
  • zout

Bereiding kalkoenfilet

Wrijf de kalkoenfilet in met de cajunkruiden. Snijd de courgette in plakken en marineer met knoflook, tijm en zout en peper. Grill de courgette gaar. Snijd de komkommer in fijne blokjes en meng met de kwark, de muntblaadjes en een beetje citroensap. Grill de kalkoen kort aan beide kanten en gaar 10 minuten verder in de oven op 150 graden. Snijd de kalkoen in plakken en verdeel over 2 borden. Schep de kwarksaus eroverheen en voeg de courgette toe.

Het gerecht is klaar, eet smakelijk! ☺

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Geniet nu ook thuis van deze gezonde dieet producten...

PAM Original

Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...

Smaakgeheimen

De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.

Snickers Hi Protein Bar

Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Groentebouillon

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...