Kristien wordt 50 en bereikt haar doel -18kg!
VOLG DE 9 WEKEN VAN CHRISTOPHE EN JUDITH

Kinderverzorgster Kristien wordt 50  

Ontdek hieronder het resultaat van Kristien

"Ik had echt alles al geprobeerd… Compleet ‘hopeloos’ nam ik contact op met Tim Torfs. Ik ontmoette Tim in zijn nieuwe praktijk in Ham en de klik was er direct. Hij legde me alles in detail uit en hij stelde me op m’n gemak! Vorig jaar verloor ik amper 3 kg, maar nu … dankzij het 9 weken plan van Tim Torfs ben ik 20 kg kwijt! Ik werd onlangs 50, ik voel me fantastisch! Ik ben kinderverzorgster, ik heb een zeer actief leven!

Ik kan het echt iedereen aanbevelen, ook al denk je dat niks nog gaat lukken!"


Bekijk hier het resultaat van Kristien

Laat je ook begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel.

Ja, ik start nu!


Schijf nu gratis in op het éénmalig online webinar: 

"Wat is het Tim Torfs dieet?" 

Wat is het Tim Torfs Dieet?

Tim Torfs Dieet Challenge Online Webinar

Ja, ik schrijf me gratis in

Zelf ook starten met het Tim Torfs dieet?

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel.

Ja, ik start nu!

Deze toppers hebben de 9 weken reeds achter de rug...
...en met succes!

Cynthia Reekmans verloor haar zwangerschapskilootjes

 in 1 2 3 bij Tim Torfs

Zanger en tv-presentator Maarten Cox. 

Supersnel een gewenst resultaat!

Start nu en schrijf in via onderstaand formulier

Wij contacteren u voor een gratis bodyscan en intake gesprek

Of bel nu 0474/728.718