Ingrediënten Fase 2
2 kipfilets, in gelijke stukken
80 gr geraspte kokos
Pureeaardappelen
Eidooier
Bosje peterselie, fijngehakt
nootmuskaat
Olijfolie
200 ml lauwe magere melk
Enkele salieblaadjes
Bosje waterkers
Peper en zout
Bereiding
Kruid de kip met peper en zout en wentel ze door de kokos. Zet koel. Schil de aardappelen en kook ze aar in licht gezouten water. Giet af en pureer ze samen met de eidooier, de melk en een klontje boter. Schep er de peterselie onderen kruid met peper en zout en met nootmuskaat. Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de kip goudbruin en krokant. Smelt een klontje boter en bak de salieblaadjes krokant. Verdeel de puree met behulp van een serveerring over de borden. Leg er de kippenblokjes op en werk af met de waterkers, salieblaadjes en botersaus.