Krokante kokoskip met frisse peterseliepuree en salie
Krokante kokoskip met frisse peterseliepuree en salie
25 juli 2018 
0 min. leestijd

Krokante kokoskip met frisse peterseliepuree en salie

Ingrediënten Fase 2

2 kipfilets, in gelijke stukken
80 gr geraspte kokos
Pureeaardappelen
Eidooier
Bosje peterselie, fijngehakt
nootmuskaat
Olijfolie
200 ml lauwe magere melk
Enkele salieblaadjes
Bosje waterkers
Peper en zout

Bereiding

Kruid de kip met peper en zout en wentel ze door de kokos. Zet koel. Schil de aardappelen en kook ze aar in licht gezouten water. Giet af en pureer ze samen met de eidooier, de melk en een klontje boter. Schep er de peterselie onderen kruid met peper en zout en met nootmuskaat. Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de kip goudbruin en krokant. Smelt een klontje boter en bak de salieblaadjes krokant. Verdeel de puree met behulp van een serveerring over de borden. Leg er de kippenblokjes op en werk af met de waterkers, salieblaadjes en botersaus.

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...