Left-over Groentemix Met Tamari
Left-over Groentemix Met Tamari
13 juli 2019 
1 min. leestijd

Left-over Groentemix Met Tamari

Ingrediënten 1 personen

  • Restjes groenten, bijv
  • Spinazie, champignons, rode paprika en wortel
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el tamari sojasaus

Soms kijk je in je koelkast en zie je nog heel veel restjes. Zonde om weg te gooien, dus dan kun je er een heerlijke éénpans-groentemix van maken! Alle combinaties zijn mogelijk!

Left-over groentemix

Snijd en was alle groenten die je nodig hebt. Hak het teentje knoflook fijn. Verhit een koekenpan met goede anti-aanbaklaag en bak de knoflook kort. Voeg de groenten toe (afhankelijk van bereidingstijd, dus bijvoorbeeld de bladspinazie als laatste). Blus af met de tamari sojasaus en schep nog een keer goed om. Klaar is Kees!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 1), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...