Met Tim Torfs en TVL naar Spanje

Met Tim Torfs en TVL naar Spanje

Voor de 10e keer op rij organiseert TV Limburg in samenwerking met Thema Travel een onvergetelijke reis. Als bestemming kozen we voor deze feestelijke jubileumeditie het wondermooie Andalusië! We verblijven in het 4 sterren all-in hotel Riu Chiclana. Het hotel ligt aan een prachtig strand op één van de charmantste plekjes van de regio. Hierbij een verslag van onze reis: 

Een gans vliegtuig voor onze groep. We zijn veilig aangekomen in Jerez! Nu 15 graden maar het belooft een warme dag te worden.

Na een heerlijk dagje aan het strand was het tijd voor een feestje! Marc Stans de top dj en Belle Perez zorgde voor een fantastische showavond

Tim Torfs presenteerde de Tim Torfs Box en alle reizigers ontvingen een leuke kortingscode

Tijdens De 3 Wijzen sponsorde Tim Torfs 10 cadeaubonnen voor de privé sauna en als hoofdprijs de Airfryer van Fritel

Iedere ochtend is iedereen welkom bij Tim Torfs voor een gratis consultatie met bodyscan

De 10de TVL reis wordt gevierd met 2 toppers. Vandaag arriveerde Willy Sommers. Tim werd deze namiddag met de ambulance naar het ziekenhuis gevoerd wegens een wespensteek in zijn tong. Na enkele infuzen en wat rust mocht hij terug naar het hotel waar heel veel lieve mensen blij waren dat hij terug was. 

Het optreden van Willy Sommers was een topper. Onze collega Carine was jarig en het was lekker druk bij de bodyscan van Tim Torfs

Veilig thuis. Bedankt aan iedereen die er bij was. Een onvergetelijke vakantie! Tot volgend jaar

Wie gaat er volgend jaar mee op reis met TVL?!

[fbcomments]