Millo verloor 45 kg in 20 weken dankzij Tim Torfs
TIM-TORFS-banner-getuigenis

Millo verloor 45 kg in 20 weken en in totaal 50.8 kg

“Ik voel me stukken beter en gezonder en ben nu 50 kilo lichter: van 137 naar 87 kilo.  

- 45 Kg in 20 weken

TIM-TORFS-l-afvallen-getuigenis

TIM-TORFS-l-afvallen-getuigenis

Begin april 2019 had ik er genoeg van.  Mijn weegschaal vertelde me dat ik 139,7 kilo woog. Dat kon zo niet langer blijven duren. In het reclameblaadje "Rondom" viel de advertentie van Tim Torfs mij op en ik belde dezelfde dag nog om een intakegesprek bij Tim Torfs in Tremelo te regelen.  Een vriendelijke dame stelde me voor om op 18 april te starten en eigenlijk viel het reuzengoed mee.  Ik leerde snel gezonder te eten: zes eetmomenten per dag.  Ik heb nooit een hongergevoel gehad! In amper 9 weken tijd was ik 25 kilo kwijt. Na 20 weken zelfs 45 kilo!

Ik voel me stukken beter en gezonder en ben nu 50 kilo lichter: van 137 naar 87 kilo.  Fantastisch!Zelf ook starten met het Tim Torfs dieet?

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel.

Ja, ik start nu!

Deze toppers hebben de 9 weken reeds achter de rug... en met succes!

Cynthia Reekmans verloor haar zwangerschapskilootjes

 in 1 2 3 bij Tim Torfs

Zanger en tv-presentator Maarten Cox. 

Supersnel een gewenst resultaat!

Schrijf in via onderstaand formulier

Wij contacteren u voor een gratis bodyscan en intake gesprek

Of bel nu 0474/728.718