Paksoi met gember en chilipeper (bijgerecht)
1 december 2018 

Paksoi met gember en chilipeper (bijgerecht)

INGREDIËNTEN (4 PERSONEN)

• 1 struik paksoi
• 1 ui, gesnipperd
• 1 el verse gember, fijngehakt
• Gemalen chilipeper

Paksoi met gember

Bereiding

Paksoi met gember en chilipeper (bijgerecht)
Snijd de paksoi in grove stukken, was ze en droog ze in de slacentrifuge. Verwarm de wok met de anti-aanbakspray en roerbak de ui en gember 1 minuut. Voeg deel voor deel de paksoi toe en roerbak de groenten op hoog vuur in ca. 5 min. beetgaar. Breng de paksoi op smaak met zout en chilipeper.
Eventueel geserveerd met kip en gegrilde zoete aardappel

Afslanken met Momentum?

Paksoi met gember

 

Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons!

Materialen

  • Mes
  • Slacentrifuge
  • Wok
  • Anti-aanbakspray
Over de schrijver
Reactie plaatsen

Koekje erbij?