arrow_drop_up arrow_drop_down
1 maart 2020 

Pasta met broccoli, spinazie, champignons en zalm

  • 90 gr gekookte volkoren  tagliatelle
  • 1 handvol peterselie
  • 1 blikje cashewroom of kokosroom
  • 3 handenvol spinazie
  • 1 broccoli
  • 1 bakje champignons
  • 150 gr gerookte zalm
  • Peper
  • Zout
  • Bieslook

Kook de pasta volgens de instructie.  Smelt wat kokosvet in de pan en bak de champignons aan.  Laat ondertussen de broccoli gaarkoken.  Snij de gerookte zalm fijn.  Voeg de broccoli en spinazie toe aan de champignons en voeg de room bij.  Als de pasta beetgaar is mag je deze samen met de gerookte zalm toevoegen.  Voeg de fijngesnipperde bieslook bij en werk af met peterselie.  Voor de lookliefhebbers, mag je een teentje uitpersen en bijvoegen.  Smakelijk!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Koekje erbij?