Pasta met broccoli, spinazie, champignons en zalm
Pasta met broccoli, spinazie, champignons en zalm
01 maart 2020 
0 min. leestijd

Pasta met broccoli, spinazie, champignons en zalm

  • 90 gr gekookte volkoren  tagliatelle
  • 1 handvol peterselie
  • 1 blikje cashewroom of kokosroom
  • 3 handenvol spinazie
  • 1 broccoli
  • 1 bakje champignons
  • 150 gr gerookte zalm
  • Peper
  • Zout
  • Bieslook

Kook de pasta volgens de instructie.  Smelt wat kokosvet in de pan en bak de champignons aan.  Laat ondertussen de broccoli gaarkoken.  Snij de gerookte zalm fijn.  Voeg de broccoli en spinazie toe aan de champignons en voeg de room bij.  Als de pasta beetgaar is mag je deze samen met de gerookte zalm toevoegen.  Voeg de fijngesnipperde bieslook bij en werk af met peterselie.  Voor de lookliefhebbers, mag je een teentje uitpersen en bijvoegen.  Smakelijk!

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...