Ingrediënten 1 persoon
- 90 gr gekookte speltpenne
- 150 gr krab
- 1 bussel groene asperges
- Verse dragon
- 1 koffielepel light mayonaise
- 3 soeplepels Griekse yoghurt
- Peper en zout
- Geraspte parmezaan
- 1 citroen
Bereiding
Kook de penne beetgaar in gezouten water. Verwijder de harde onderkant van de asperges en snij ze in 3 stukken. Kook de asperges beetgaar in gezouten water.
Haal de blaadjes van de takjes dragon en hak ze fijn. Rasp de schil van 1⁄2 citroen en pers er het sap uit. Meng de mayonaise met de yoghurt, de gehakte dragon, citroenrasp en -sap. Kruid met peper en zout.
Meng de penne met de saus, de asperges, geraspte parmezaan en de krab. Kruid met peper en zout.

Penne met krab en groene asperges