Petra & Tim deden het tijdens de coronaperiode
tim-turfs-programma-voor-gewichtsverlies
tim-turfs-programma-voor-gewichtsverlies

Petra & Tim uit Genk zeggen bye bye tegen de babykilo’s!

Petra (38j):


“Na de geboorte van onze 2e dochter was het moeilijk om ‘de buik’ terug kwijt te raken.
In sport heb ik heel weinig interesse en door mijn drukke job als zelfstandig thuisverpleegkundige is dit ook nooit een makkelijke taak geweest om tijd te vinden voor iets wat je niet graag doet.
Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen volhouden. Maar je leert op een andere manier eten. Ik was een slechte ontbijter, maar dankzij het Tim Torfs-dieet heb ik lekkere en frisse recepten ontdekt die me meer energie geven dan ’s morgens de snelle boterham met choco.
Op 7/3 woog ik 64 kg en op 25/4 weeg ik 58.1 kg = -5,9 kg in 7 weken. Dit is voor mij het ideale gewicht omdat ik dit ook ga kunnen behouden!
Mijn buikomtrek was 84cm bij aanvang en nu zegt het buikmetertje 76cm.
Ik voel me opnieuw aantrekkelijk ;-)”

Op 7/3 woog ik 64 kg en op 25/4 weeg ik 58.1 kg = -5,9 kg in 7 weken. 


Petra (38j) Petra (38j)


In amper 7 weken verloor ik heel veel centimers en ben ik van 115,7 naar 98,6 kg gegaan = - 17.1 kg!


Tim -17.1 kg Tim (40j)


Tim (40j):

“Waarom ik wou afvallen? Daar zijn verschillende redenen voor.
Ik ben dit jaar 40 geworden en wou terug wat meer energie krijgen. Ook voor m’n 2 schatjes-van-patatjes Nina en Norah. Ik wou met mijn BMI van +35 geen risico’s lopen op ziektes en kwalen die obesitas met zich meebrengt. Hier ben ik dankzij Tim en zijn team van gespaard gebleven. En...mijn kleren pasten al heel lang niet meer. In amper 7 weken verloor ik heel veel centimers en ben ik van 115,7 naar 98,6 kg gegaan = - 17.1 kg!
En ik ga eerlijk zeggen, ik heb gedurende de hele kuur géén honger gehad. We eten lekker en ook de kinderen leren nieuwe dingen eten!
Ik voel me terug beter in mijn vel. Ik heb meer energie en ik kan opnieuw ravotten met mijn dames! Ik ben een fiere papa!

Dank jullie wel Tim Torfs & team!”

Schrijf in via onderstaand formulier

Wij contacteren u voor een gratis bodyscan en intake gesprek 

Of bel nu 0474/728.718