7 mei 2019 

Quesadilla met kip, ananas en avocado

2 personen

  • 2 wraps
  • 1 avocado
  • 1 blikje ananas
  • 300 gr kippengehakt
  • 1 bosje lente ui
  • Geraspte cheddarkaas
  • Peper
  • Zout
  • Limoen
  • Roomkaas
  • Paprikapoeder
  • cayennepeper

Bak het kippengehakt rul en kruid met peper, zout en cayennepeper.  Snij de ananas in kleine stukjes en mix het vruchtvlees van de avocado met de roomkaas en het sap van de limoen.  Kruid met paprikapoeder. Versnipper de lente ui.

Verwarm de wraps even op een bord in de microgolfoven.  Bedek de helft van de wrap met geraspte cheddarkaas, daarop een laagje kippengehakt, de blokjes ananas, opnieuw een laagje kaas en werk af met de lente ui.  Vouw de wrap dubbel en leg hem op de grill, bak hem zo aan 2 kanten krokant.  Werk af met de avocadobereiding.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Koekje erbij?