arrow_drop_up arrow_drop_down
10 maart 2019 

Rijkgevulde sla-wraps met gamba's

Ingrediënten (2 personen)

  • ijsbergsla (buitenste bladeren)
  • 200 gram garnalen
  • een halve spitskool
  • 1 groene paprika
  • 1 bosui
  • 1 rood pepertje
  • 1 teen knoflook
  • tamarinde sojasaus

Bereiding slawrap met gamba’s

Slawrap is de topgerecht voor de dag met weinig tijd en kan zowel voor lunch als diner gebruikt worden. Bereidingstijd 10 minuten max! Was de sla en de groenten. Snijd de spitskool en paprika in repen, de bosui in ringen, verwijder de pitjes van het pepertje en hak fijn. Bak alle groenten kort aan in een wokpan met een teentje geperste knoflook (eventueel met wat PEM cooking spray). Bak na een paar minuten de gamba’s mee, blijf omscheppen en voeg tot slot een paar el tamarinde sojasaus toe. Leg de groente-gambamix in het midden van de bladeren ijsbergsla en rol tot een wrap. Zo simpel is het. Superlekker, heel gezond en 100% Tim Torfs fase 1 proof. Eet smakelijk!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 1), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Koekje erbij?