Rucolastoemp met scampi, al jarenlang een Tim Torfs Toppertje!
Rucolastoemp met scampi, al jarenlang een Tim Torfs Toppertje!
25 juli 2021 
0 min. leestijd

Rucolastoemp met scampi, al jarenlang een Tim Torfs Toppertje!

Wat ons betreft mag het altijd stoemptijd zijn, en deze Fase 1 variant met rucola en scampi is een echte aanrader!



Schil de knolselderij en snijd in blokjes. Kook de knolselder beetgaar en giet af. Snijd de lente-uitjes en gedroogde tomaatjes fijn en stamp samen met de rucola door de gekookte knolselderij. Breng op smaak met peper en zout. Grill de scampi met een uitgeperst teentje knoflook. Schep de stamppot op de borden en leg de garnalen er bovenop. Eet smakelijk!


Ingrediënten 2 personen


  • 200 gram gepelde scampi
  • 1 zak rucola
  • 1 knolselder of 500 gr diepvriesblokjes knolselder
  • 4 lente-uitjes
  • 5 gedroogde tomaatjes
  • 1 teentje knoflook
  • Peper en zout naar smaak


Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...