Salade met kalfsrosbief, komkommer, taugé en tomatensaus
Salade met kalfsrosbief, komkommer, taugé en tomatensaus
06 september 2019 
1 min. leestijd

Salade met kalfsrosbief, komkommer, taugé en tomatensaus

IJsjes tijdens Tim Torfs Fase 1? Yep! En zodra je deze frisse vitaminebommetjes hebt geproefd, wil je niet meer anders. Je moet het even in je systeem krijgen, maar zelf ijslolly maken met friscovormpjes of een ijsjesmaker is een fluitje van een cent. En de kids kunnen zo mee eten. Dus… aan de slag!

Bereiding ijslolly

Spoel de rode vruchten af, schil de kiwi, halveer de passievruchten en lepel het vruchtvlees eruit. Doe al het fruit in een blender en mix tot een coulis. Pers de inaasappels uit. Vul de vormen met een deel van de vruchtencoulis, wat snippers munt en vul aan met sap. Laat enkele uren bevriezen in de diepvries en klaar ben je! De ingredienten zijn overigens een voorbeeld. Je kunt ook andere soorten fruit gebruiken, dus maak vooral restjes op!

Halvewege Fase 1

De ijsjes zijn toegestaan vanaf de tweede helft van Fase 1. Hou het wel bij 1 ijsje en eet ‘m in plaats van je stuk fruit tussendoor. Ook belangrijk: doe er geen druiven of bananen bij. Blijft genoeg fruit over.

Frambozen-wist-je-dat-jes

In frambozen zit vooral vitamine C, maar ook de vitaminen B2 en B6 komen erin voor. Daarnaast bevatten frambozen 1% eiwit en 7% koolhydraten. Daarnaast blijkt dat de framboos een hoog gehalte aan gezondheidsbevorderende stoffen, zogenaamde antioxidanten, heeft.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 1), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Over de schrijver
cindy schrijvers
Door

cindy schrijvers

op 01 Jun 2022

Ik vermoed dat de titel van dit ijsjesgerecht niet klop :)

Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...