arrow_drop_up arrow_drop_down
9 september 2019 

Salade van witlof, sinaasappel, appel en koude gehaktbal

Ingrediënten (2 personen)

  • 200 gram rundergehakt mager
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 2 theelepels nootmuskaat
  • 2 theelepels sambal oelek
  • peper
  • zout
  • 4 stronken witlof
  • 1 sinaasappel

Bereiding

Was de witlof, verwijder de achterkant en harde kern en snijd vervolgens in kleine stukken. Schil de appel en sinaasappel en snijd in kleine partjes. Mix het geheel tot een salade, maar bewaar een paar sinaasappelpartjes om over de salade uit te knijpen als dressing. Verdeel over 2 borden en serveer met de koude gehaktballen (van de avond ervoor).

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 1), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Over de schrijver
Ann
Door

Ann

op 25 January 2020

Bij het nalezen van de recepten stel ik vast dat er vaak ingrediënten vergeten worden. Bovendien staat er in de recepten voor fase in ingrediënten waar ik van begrepen heb dat ze niet mogen in fase 1. Allemaal verwarrend naar mijn mening. De dressing van tomaat en appelsien, wat zijn de overige ingrediënten ?

Ingrid
Door

Ingrid

op 27 April 2020

Heb ik ook zitten zoeken maar nergens gevonden. Soms staat er ook niet bij voor hoeveel personen.

Reactie plaatsen

Geniet nu ook thuis van deze gezonde dieet producten...

PAM Original

Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...

Smaakgeheimen

De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.

Snickers Hi Protein Bar

Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Groentebouillon

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...

Koekje erbij?