arrow_drop_up arrow_drop_down
6 mei 2020 

Scampi met look – Gambas al ajillo

Ingrediënten 2 personen 

15-20 kleine tot middelgrote rauwe gepelde garnalen 6-7 teentjes knoflook grof gesneden 1 / 2 theelepel zout 1 / 4 theelepel vers gemalen peper 1 kleine gedroogde chilipeper 1 / 2 - 1 kopje olijfolie

Bereiding

Doe in een klein kommetje, een deel van de gehakte knoflook met 3-4 soeplepels olijfolie. Doe daarbij de gepelde garnalen en laat marineren gedurende 15-20 minuten in het bedekte kommetje. Verhit genoeg olijfolie voor alle garnalen in een kleine pan. Zodra de olie zeer heet is, voeg je de knoflook, zout en peper toe. Bak gedurende 30 seconden. Voeg nu de garnalen en chili peper toe. Bak +-3 minuten tot de garnalen gaar zijn. Serveer de garnalen in de hete sissende olie met wat brood voor het onderdompelen in de olie (fase 3). Of verdeel de heerlijke garnalen over een frisse salade (fase 2)
Over de schrijver
Reactie plaatsen

Geniet nu ook thuis van deze gezonde dieet producten...

PAM Original

Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...

Smaakgeheimen

De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.

Snickers Hi Protein Bar

Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Groentebouillon

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...

Koekje erbij?