Stoppen met roken door laser

Stoppen met roken door laser

Ja, ik wil stoppen!

Een laserbehandeling blokkeert de nicotinereceptoren, neutraliseert de verslavende werking van nicotine, endorfine komt vrij waardoor de trek in een sigaret vermindert en de stress vermindert.
Een laserbehandeling is een moderne vorm van pijnloze acupunctuur, geeft snel resultaat en zorgt dat u weinig tot geen zin meer heeft in roken!
Eenmalige behandeling, inclusief 1x TT Carnitine om de drang naar zoet onder controle te houden
Tarief €295 - afspraak kan in Beringen, Ham, Hasselt, Hamont

Stoppen met roken door laser

Ja, ik wil stoppen

Na verschillende pogingen met hypnose en pleisters ben ik eindelijk rookvrij dankzij deze zeer eenvoudige laserbehandeling. Ik deed dit samen met 2 collega’s en we zijn alle drie uiterst tevreden met het resultaat!

Linda uit Hasselt

Onze kinderen smeekten al jaren om te stoppen met roken. We hebben samen de knoop doorgehakt en we kunnen het iedereen aanbevelen! Mijn man geloofde er eerst niet in, maar nu is hij de persoon die het aan iedereen aanbeveelt. We werden goed ontvangen in het verre Beringen. Bedankt Tim!

Bea en Danny uit Wilrijk

Flashback naar eind december 2013: Cora haar visie over roken

Ik schat dat ik de afgelopen 20 à 25 jaar er een 1 à 2 miljoen Belgische franken heb doorgebrand. Nu ja, wat geweest is, is voorbij. Het geld van de laatste meer-dan-20-jaar-roken kan ik niet terughalen, dat is zeker. Maar, de toekomst, die heb ik wel in de hand!

Zo is het begonnen, mijn rookstop. Want, op zo'n moment vraag je je echt af waarom het in godsnaam zooooo lang geduurd heeft om de knop om te draaien en werk te maken van de rookstop?!

Op 2 januari 2014 stond dan ook in het groot op de agenda gemarkeerd dat ik het roken eindelijk af zou zweren. Want, ik had er de jaren ervoor toch al ettelijke “pogingen” opzitten: pleisters, pillen, … niks heeft me langer dan enkele weken of maanden van de sigaretten kunnen afhouden.

Ik koos voor de “Tim Torfs-methode”, omdat ik er al zoveel goeds over gehoord had. Blijkbaar werkt de laserbehandeling die Tim Torfs gebruikt quasi identiek als een acupunctuurbehandeling om te stoppen met roken, alleen werkt de laser dieper in op de 13 punten die behandeld worden om de nicotineverslaving onder controle te krijgen. Volgens mijn coach Tim Torfs, die hierin op dat moment al meer dan 10 jaar ervaring had, zouden er van de mensen die op die manier stoppen met roken slechts 20% hervallen en dat niet omdat ze de nicotine missen, maar omdat er in hun persoonlijk leven een ingrijpende gebeurtenis heeft plaatsgevonden die hen heeft doen teruggrijpen naar de sigaret (bvb. een overlijden in de familie, relationele problemen, problemen met de kinderen, enz.)

2 januari 2014 was dan ook mijn "rookstopdag": één enkele laserbehandeling volstond om me te doen stoppen met roken. De laserbehandeling zelf was volledig pijnloos en zelfs heel erg ontspannend en duurde ongeveer 20 minuten, schat ik. Diverse acupunctuurpunten werden met de softlaser behandeld en dit zou dan ervoor zorgen dat ik de nicotine niet meer nodig heb. Bij het buitenwandelen van Instituut Tim Torfs voelde ik al het eerste effect: ik had geen drang om bij het naar buiten wandelen een sigaret op te steken (wat voordien wel het geval zou geweest zijn!) en dat is sinds toen zo gebleven. Ik koesterde mijn laatste halfvolle pakje sigaretten 3 weken lang in mijn handtas “voor het geval dat…”, doch dat bleek volkomen onnodig. Ze verdwenen na 3 weken dan ook voorgoed in de vuilbak en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Het is nu eind december 2018: 1823 dagen ben ik zonder sigaret vandaag, oftewel 5 jaar deze week. Neen, het uitgespaarde rookgeld (bijna 10.000 euro) heb ik niet aan de kant gezet in een apart spaarpotje, maar heb ze uitgegeven aan gezond eten (Tim Torfs heeft me ook hierin goed op weg geholpen) en sporten. Kortom, ik ben een nieuw en gezonder mens geworden, dat rookvrij en gezond door het leven dartelt. Mijn coach, Tim, ben ik daar nog steeds elke dag dankbaar voor.

Een gelukkig en gezond 2019 gewenst,

Cora

stoppen met roken door Cora

Stoppen met roken door laser

Ja, ik wil stoppen

Mijn moeder overleed onlangs aan longkanker. Ik heb haar tot de laatste seconden verzorgd en ik heb gezien hoe hard ze geleden heeft. Ik heb zelf 25 jaar gerookt en ben nu een half jaar rookvrij dankzij deze laserbehandeling. Ik proef alles beter en ik voel dat m’n longinhoud herstelt. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet! Zoals beloofd hou ik je op de hoogte, Tim!

Karin uit Lanaken

Geen seconde spijt van! Ik spaar nu wekelijks 10 eur voor mijn kleinzoon! Bedankt voor de goede behandeling, Tim!

Marcel uit Hamont

Schrijf in via onderstaand formulier en stop nu met roken

Of bel nu 0474/728.718