Wat staat er deze week op het menu:
Eigentijdse kalfshache met ui en broccoli
Gevulde puntpaprika's met bloemkoolcouscous
Oosterse kipsaté met salade van taugé
Gegrilde gamba's met een frisse salade van tomaat
De volledige basis producten van deze recepten kan je in deze box vinden, de andere ingrediënten kan je met het winkellijstje dat op onze box kleeft gemakkelijk in je afhaalpunt meenemen.
VOORBEELD INHOUD:
- Citroenen 4 Stuks
- Groene appels 8 Stuks
- Appelsien 4 Stuks
- Ananas1 stuk
- Aardbeien500 g
- Rode bessen125 g
- Blauwe bessen125 g
- Frambozen125 g
- Pompelmoes1 Stuk
- Limoen2 Stuks
- Brocoli1 Stuk
- Ui3 Stuks
- Ui rood1 Stuk
- Look2 Stuks
- Bloemkool1 Stuk
- Peterselie (vers) 1 Bussel
- Munt (vers) 1 Bussel
- Lente ui1 Bussel
- Puntpaprika's 2 Stuks
- Taugé1 Bakje
- Komkommer3 stuks
- Rode peper2 stuks
- Trostomaat1 Stuk