Koekje erbij?

Maak kennis met Tim Torfs

Schrijf je in op een infodag van je keuze

Ja, ik schrijf me in!

Maak kennis met Tim Torfs

Schrijf je in op een infodag van je keuze

Kom zeker langs op een Tim Torfs-infodag en krijg antwoorden op al je vragen

25

SEPT

20:00

Dinsdag 25/9/18 om 20u

Nieuwstadpoort 1

Bree

Door Tim Torfs

Ja, ik schrijf me in!

26

SEPT

20:00

Woensdag 26/9/18 om 20u

Edward Robeynslaan 109 B

Diest

Door Tim Torfs

Ja, ik schrijf me in!

27

SEPT

20:00

Donderdag 27/9/18 om 20u

Officenter Hasselt

Hendrik van Veldekesingel 150

Hasselt 

door Tim Torfs

Ja, ik schrijf me in!

28

SEPT

20:00

Vrijdag 28/9/18 om 20u

Luchthavenlaan 27

Vilvoorde


door Tim Torfs

Ja, ik schrijf me in!

29

SEPT

10:00

Zaterdag 29/9/18 om 10u

Officenter Leuven

Grauwmeer 1

Haasrode 

door Tim Torfs

Ja, ik schrijf me nu in!

8

OKT

10:00

Maandag 8/10/18 om 10u

Hotel Riu Chiclana

Chiclana de la Frontera, 

Cádiz, Spanje

door Tim Torfs

Ja, ik schrijf me nu in!

Infodag Leuven

Dinsdag 2/10/18 om 20u

Officenter Leuven

Grauwmeer 1

Haasrode 

Ja, ik schrijf me nu in!

Ex Miss België Virginie Claes koos ook voor Tim Torfs na haar tweede zwangerschap!

Steeds meer zakenlui met drukke agenda's kiezen voor een gezonde levensstijl. "Ondernemen is topstart" volgens Hilde Rutten van Berghoff Belgium

Cynthia Reekmans verloor haar zwangerschapskilootjes

 in 1 2 3 bij Tim Torfs

Zanger en tv-presentator Maarten Cox. 

Supersnel een gewenst resultaat!

Resultaat gegarandeerd!

Ondertussen is slank in 9 weken met Tim Torfs uitgegroeid tot een succesvol en zeer betrouwbaar concept in gans België, Luxemburg en Nederland. Meer dan 40 locaties. Meer dan 15.000 tevreden klanten in België en meer dan 85.000 klanten in Nederland. 

Tim Torfs lifestyle programma

Fase 1 - Dieetfase

Het Tim Torfs lifestyle programma is gebaseerd op de combinatie voedingsplan, supplementen en begeleiding. Bij het programma wordt een overzichtelijk 3 fasenplan (handleiding) met weekmenu's geleverd, evenals een dieetoverzicht en een handig boodschappenlijstje.

Fase 2 - Stabilisatiefase

De Stabilisatiefase is een periode van 21 dagen waarin het dieet langzaam wordt aangevuld, zodat je gewicht stabiliseert (lees: geen jojo-effect) en vaak zelfs nog wat afneemt. Streefgewicht nog niet bereikt? Dan kun je gerust langer in fase 2 blijven. Het voedingssupplement "Tim Torfs Carnitine" biedt - waar gewenst - ondersteuning en daarnaast wordt aanbevolen Multi Vita te blijven gebruiken.

Fase 3 - Levensfase

In de Levensfase krijg je handvatten aangereikt voor - je raadt het al - de rest van je leven. In deze fase pas je bovendien toe wat je in fase 1 en 2 hebt geleerd over gezonde keuzes maken. Deze fase draait vooral om het vinden van een balans die bij jou past.

Schrijf in via onderstaand formulier en registreer je voor onze infodagen

Of bel nu 0474/728.718