arrow_drop_up arrow_drop_down
8 mei 2018 

Verse bladspinazie, cherrytomaatjes, knoflook, uitje en kipfilet

Bereiding

Snijd de kipfilet in kleine blokjes en kruid met peper en een snufje zout. Snijd de rode ui in dunne ringen, halveer de cherrytomaten en pers de knoflook. Schroei de kipfilet in een wok dicht op hoog vuur en voeg vervolgens de spinazie, uienringen en knoflook toe. Blijf omscheppen en zet na 30 seconden het vuur lager. Voeg vervolgens de cherrytomaten toe, eventueel met een klein beetje water en wok het geheel zo`n 5 minuten op laag vuur. Maak op smaak met peper en zout en verdeel over 2 borden.

Materialen

Knoflookpers
Mes
Snijplank
Spatel
Wok

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Geniet nu ook thuis van deze gezonde dieet producten...

PAM Original

Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...

Smaakgeheimen

De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.

Snickers Hi Protein Bar

Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Groentebouillon

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...

Koekje erbij?