Volkoren Boekweitpannenkoeken met banaan en chocolade
Volkoren Boekweitpannenkoeken met banaan en chocolade
14 mei 2018 
0 min. leestijd

Volkoren Boekweitpannenkoeken met banaan en chocolade

Ingrediënten Fase 3

150 gram volkoren boekweítmeel
300 ml amandelmelk
l ei
kokosolie
banaan (topping, hoeveelheid naar believen)
70% zwarte chocolade

Bereiding

Doe het boekweitmeel in een grote kom. Kluts het eitje eronder. Giet voorzichtig de melk erbij en kluts tot een glad beslag. Zet in de koelkast voor ongeveer een uurtje. Doe wat kokosolie in een pan en schep er wat beslag in. Draai voorzichtig om en bak de andere kant. Herhaal tot het beslag op is. Doe de banaan in stukjes en doe het tussen een pannenkoek. Smelt de chocolade en giet wat over de pannenkoek.

Over de schrijver
Lars
Door

Lars

op 11 Jun 2018

Deze zijn zoooo lekker!

Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...