arrow_drop_up arrow_drop_down
12 maart 2019 

Wrap chili con carne met guacemole

  • 4 stuks
  • 4 tortilla’s
  • 500 gr rundergehakt
  • 2 tomaten (in stukjes)
  • 1 avocado (in stukjes)
  • 1 verse maïs
  • 1 rode ui
  • zure room
  • 2 el olijfolie
  • verse koriander
  • paprikapoeder
  • zout
  • peper

Snij de ui in ringen. Snij de tomaten en de avocado in stukjes. Snij de ijsbergsla grof. Schraap de maïs van de kolf.  Meng de ui met de tomaten, de avocado en de maïs. Kruid het vlees met paprikapoeder, peper en zout. Roerbak het in de olie. Verwarm ondertussen de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.  Bestrijk de tortilla’s met de room en de guacemole. Verdeel er het vlees over. Werk af met de koriander. Rol op.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Koekje erbij?