Wrap chili con carne met guacemole
Wrap chili con carne met guacemole
12 maart 2019 
0 min. leestijd

Wrap chili con carne met guacemole

  • 4 stuks
  • 4 tortilla’s
  • 500 gr rundergehakt
  • 2 tomaten (in stukjes)
  • 1 avocado (in stukjes)
  • 1 verse maïs
  • 1 rode ui
  • zure room
  • 2 el olijfolie
  • verse koriander
  • paprikapoeder
  • zout
  • peper

Snij de ui in ringen. Snij de tomaten en de avocado in stukjes. Snij de ijsbergsla grof. Schraap de maïs van de kolf.  Meng de ui met de tomaten, de avocado en de maïs. Kruid het vlees met paprikapoeder, peper en zout. Roerbak het in de olie. Verwarm ondertussen de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.  Bestrijk de tortilla’s met de room en de guacemole. Verdeel er het vlees over. Werk af met de koriander. Rol op.

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...