4 personen
- 350 g verse ananas
- 1 limoen
- 300 g gesneden rodekool
- 1 komkommer
- 6 tortillawraps
- 125 g volle room
- 15 g verse koriander
- 200 g garnalen
- bakpapier
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de ananas in stukken, laat dit uitlekken en vang het sap op. Meng 3 el van het ananassap (per 4 personen) en het limoen- sap door de rodekool en breng op smaak met peper en eventueel zout. Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit.
Snijd de komkommer in reepjes (julienne).
Meng ondertussen een deel van de limoenrasp door de room en breng op smaak met versgemalen peper. Snijd de koriander fijn.
Verwarm de tortilla’s op een met bakpapier beklede bakplaat 2 min. in de oven. Meng ondertussen 1 tl van de limoenrasp (per 4 personen) door de crème fraîche en breng op smaak met versgemalen peper.
Beleg de tortilla’s met de rodekool, garnalen, komkommer, ananas en koriander. Schep de limoen-room erop. Rol de tortilla’s op, snijd door en serveer direct.