arrow_drop_up arrow_drop_down
29 oktober 2019 

Zalmfilet gemarineerd in grove mosterd met broccoli en courgettechips

Ingrediënten (2 personen)

  • 300 gram zalmfilet
  • 300 gram broccoli
  • 1/2 courgette
  • 2 eetlepels mosterd grof
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper
  • zout

Bereiding zalmfilet

Om te beginnen verwarm je de oven voor op 200 graden. Smeer daarna de zalmfilet in met grove mosterd en schaaf de courgette met een kaasschaaf in dunne plakjes. Verdeel de zalmfilets en courgette over de bodem van een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Grill in circa 12 minuten gaar en kook intussen de broccoliroosjes in 5 minuten beetgaar. Verdeel de zalm en groenten over 2 borden en maak op smaak met zwarte peper. Als resultaat heb je lekker bord gezond avondeten voor je, eet smakelijk!

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Koekje erbij?