arrow_drop_up arrow_drop_down
1 mei 2019 

Zoete aardappel met kaneel en gegrilde zalm

2 personen

  • 1 grote zoete aardappel
  • 2 zalmfilets
  • 1 broccoli
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl provençaalse kruiden
  • 1 tl dille
  • pamspray

Was en boen de zoete aardappel schoon en snij hem in dunne plakken.  Leg een  vel bakpapier op een bakplaat en leg hierop de zoete aardappel plakken.  Bespuit ze met de pamspray en kruid met de kaneel.  Grill op 200 °C gedurende 10 minuten.  Neem een antikleefpan en grill de zalm gaar. Kruid met dille en provençaalse kruiden. Serveer het gerecht met gestoomde broccoli, gekruid naar keuze.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Geniet nu ook thuis van deze gezonde dieet producten...

PAM Original

Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...

Smaakgeheimen

De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.

Snickers Hi Protein Bar

Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Groentebouillon

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...

Koekje erbij?