PompelmoesmocktailIngrediënten 1 persoon

  1. roze pompelmoes ¼
  2. Honing 2 el
  3. munt (+ extra) l 2 blaadjes
  4. limonade (met spaak van roze pompelmoes of andere líchte fruitsmaak) 150 ml
  5. ijsblokjes

Bereiding

Schil de pompelmoes met een scherp mes en snij de partjes los tussen de vliezen. Van hierbij het sap dat vrijkomt op. Snij de partjes in grove stukken. Doe ze met het sap, de honing en de blaadjes munt in een shaker. Stamp het vruchtvlees grof met een cocktailstamper. Vul de shaker aan met ijsblokjes en vul op met de limonade. Shake goed en verdeel over gekoelde glazen. Werk af met een takje verse munt en een ijsblokje.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences