Trifle van sla, frisse groenten en garnaaltjesIngrediënten voor 4 personen

 1. Jonge sla
 2. 1/4 ijsbergsla
 3. 1 komkommer
 4. 100 g gemengde kerstomaten
 5. 18 kwarieleitjes
 6. 1400 g Spar grijze garnalen
 7. 300 g mini groene asperges
 8. Mespunt cayennepeper
 9. Bakje waterkers
 10. 350 g magere plattekaas
 11. 1 el mosterd
 12. 1 el sap van citroen
 13. 6 el mayonaise

Bereiding

Dressing: meng de mayonaise met de mosterd, het citroensap en plattekaas tot een dressing. Kruid met peper en zout.

Blancheer de groene asperges: 2 min en laat onmiddellijk afkoelen in ijskoud water. Was en droog de ijsbergsla. Halveer de kerstomaten en snij de komkommer in dunne schijven. Kook de kwarteleitjes hard in 5 min, laat afkoelen in ijskoud water, pel en halveer.

Leg een laagje gemengde sla en ijsbergsla in de glazen schaal. Bouw de trifle nu verder op met een laagje komkommer, garnalen, tomaten, ei en asperges. Kruid tussen iedere laag met peper en zout. Werk de trifle af met de dressing, tuinkers, een paar garnalen. tomaatjes, kwarteleitjes en cayennepeper.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!