Gewokt witloof, zoet-zuur met kipblokjes, rijst van bloemkool



Ingrediënten

  1. 300 g witloof
  2. 1 rode en 1 groene paprika
  3. 2 lente-uitjes
  4. 100 g kippenfilet
  5. 240 g bloemkoolrijst
  6. 200 g ananas
  7. 2 el tagatesse
  8. 100 ml ketchup (suikervrij)
  9. frambozenazijn
  10. chilikruiden
  11. Pamspray
  12. gebakken uitjes
  13. peper en zout

Bereiding

Snijd het witloof, de ananas en de rode en groene paprika in repen. Snipper de lente-uitjes met het groen in fijne ringetjes.

Snijd de kippenfilet in repen en bak ze krokant in een wokpan. Haal uit de pan. Bak in dezelfde pan op hoog vuur de groenten in wat pamspray: eerst de paprika’s en na 3 minuten het witloof en de ananas. Strooi er de tagatesse over. Roerbak verder en voeg daarna ketchup en frambozenazijn toe, kruid met de chili, peper en zout.

Voeg de gebakken kippenreepjes toe en serveer met de bloemkoolrijst. Strooi er gebakken uitjes over.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons!


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!