Gemarineerde tofu met taugé



Ingrediënten (2 personen)

  • 200 gram tofu
  • 1 stuk rode ui
  • 2 tenen knoflook
  • 200 gram taugé
  • 5 eetlepels sojasaus suikervrij
  • 1 eetlepel sambal oelek

Bereiding

Laat de tofu goed uitlekken en dep droog met keukenpapier. Snijd de tofu nu in blokjes en houd apart. Maak de marinade door de soja en de sambal te mengen, voeg de tofu erbij en zorg dat alle blokjes goed bedekt zijn met de marinade. Je kunt naar eigen inzicht eventueel een stukje gember(poeder) toevoegen of een pepertje. Let op; het gerecht is door de sambal echter ook al pittig. Als laatst komt taugé.

Zet de marinade met tofu in de koelkast en laat even marineren. Snipper in de tussen tijd de rode ui en snijd de knoflook fijn. Verhit nu de wok en gebruik wat van de PEM cookingspray voordat je de ui en knoflook fruit. Zodra de ui glazig is kun je de tofu erbij toevoegen, wok de tofu blokjes een paar minuten en voeg dan ook de taugé bij. Blijf het wokgerecht goed wokken en omscheppen tot dat de tofu blokjes rondom bruin en krokant zijn.

Eet smakelijk!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons! 


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!