Frisse tonijnsaladeIngrediënten (4 personen) 

  • 4 kleine citroenen
  • 200 gram tonijn (uit blik)
  • 8 kleine augurken
  • 2 stelen bleekselderij
  • Peterselie
  • Paprikapoeder

Met deze frisse tonijnsalade steel je de show tijdens je lunch of diner! En ook nog eens zo klaar, daar houden we van.

Frisse tonijnsalade

Pers de citroenen als eerste uit en bewaar het sap. Meng vervolgens de fijngesneden augurken, bleekselderij, peterselie en paprikapoeder met de uitgelekte tonijn. Snijd daarna de kontjes van de gehalveerde, uitgeperste citroenen, zodat ze rechtop kunnen blijven staan. Vul de citroenen met het tonijnmengsel. Versier met wat peterselie en paprikapoeder.

Tip: Als je wilt, kun je in Fase 2 nog twee eetlepels mayonaise toevoegen aan de tonijnsalade. Daar wordt het iets romiger van, maar zonder is het ook al een perfect recept!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons! 


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences