Home Made Ice TeaIngrediënten (4 personen)

  • 1 liter kokend water
  • 2 zakjes rooibos honing thee
  • Stukje gember, geschild en in plakjes
  • Halve limoen, in partjes
  • 1 el honing
  • 10 druppels Stevia

Je eigen Ice Tea is zo gemaakt! Alleen het afkoelen kost even wat tijd, maar dan heb je ook wat. Drink smakelijk!

Home Made Ice Tea

Schil de gember en snijd in plakjes. Halveer de limoen en snijd één helft in partjes (bewaar de andere helft voor later). Breng een liter water aan de kook. Als het water kookt, zet het vuur uit en hang de twee theezakjes in het water. Voeg de gember, limoenpartjes, honing en Stevia toe en roer even goed door. Zeef na 10 á 15 minuten de theezakjes, gember en limoenpartjes met een zeef uit de Ice Tea boven een hittebestendige karaf. Zet de karaf met de Ice-Tea in de koelkast tot deze koud is.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences